Inici Destacats Gerard Isanta i Esteve Camps completen la Ultra Trail del Montblanc

Gerard Isanta i Esteve Camps completen la Ultra Trail del Montblanc

La Ultra-trail du Montblanc és una cursa de muntanya i semi-autosuficiència que es celebra cada any als Alps amb sortida i arribada a Chamonix. Segueix un recorregut de 170 Quilòmetres amb uns 10000 metres de desnivell positiu creuant França Itàlia i Suïssa, i et donen 46 hores per completar-la. El 31 d’agost a les 18 de la tarda es donava el tret de sortida a la UTMB.

És considerat el Campionat del Mon de les Curses d’ultra distància i cada any puntua per la Ultra Trail World ChampionChip.

Aquesta edició han participat 2576 corredors de 100 nacionalitats diferents, i ha estat un dels anys amb força abandons (782) per la duresa de les condicions meteorològiques especialment a la primera nit. Per participar en aquesta cursa a part del sorteig s’ha d’acreditar un mínim de curses d’ultra distància finalitzades en els últims dos anys.

L’Esteve Camps va fer una cursa molt intel·ligent i sempre de menys a més amb un excel·lent promig i va acabar 173è de la General creuant la línia d’arribada amb 31 hores i 46 minuts entrant en el Grup Especial dels 200 primers i en Gerard Isanta després d’uns problemes estomacals a l’inici de la Cursa va protagonitzar una remuntada espectacular acabant el 718è de la general amb 39 hores i 49 minuts.