Inici Societat Dos estudiants anoiencs reben beques de la Caixa per ampliar estudis a...

Dos estudiants anoiencs reben beques de la Caixa per ampliar estudis a l’estranger

COMPARTIR

Els Reis d’Espanya han presidit aquest dimecres el lliurament de les beques ”la Caixa” als 120 candidats seleccionats, dos d’ells anoiencs, en la convocatòria de l’any 2016 per cursar estudis de postgrau a l’estranger. Es tracta de la trenta-cinquena edició del programa.

L’acte també ha comptat amb l’assistència de Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya; Soraya Sáenz de Santamaría, vicepresidenta del Govern d’ Espanya; Isidre Fainé, president de la Fundació Bancària ”la Caixa”; Jaume Giró, director general de la Fundació Bancària “la Caixa”, i Jordi Gual, president de CaixaBank.

Els estudiants anoiencs seleccionats al programa són Josep Carner i Arià Paco. Carner ha obtingut una beca “la Caixa” amb la que cursa un màster en Informàtica a la University of New York (Estats Units). Graduat en Enginyeria de Telecomunicacions i en Enginyeria Informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya, va cursar el treball final de grau a la University of California Berkeley (Estats Units), centrant-se en l’àmbit de l’aprenentatge automàtic aplicat a la modelització de xarxes telemàtiques. Actualment treballa a Londres com a científic de dades del motor de recerca de vols Skyscanner.

Per la seva banda, l’odenenc Arià Paco ha obtingut una beca “la Caixa” amb la cursa un doctorat en Filosofia a la University of Arizona (Estats Units). Graduat en Filosofia per la Universitat de Barcelona i màster en Filosofia Analítica per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Actualment és membre de LOGOS, grup d’investigació en Filosofia Analítica de la Universitat de Barcelona.

FER UN COMENTARI

*