Inici Societat Dos empresaris del Bruc s’alien amb tallers i empreses per crear mascaretes...

Dos empresaris del Bruc s’alien amb tallers i empreses per crear mascaretes per a totes les edats

COMPARTIR

Dos germans del Bruc, Germán i Jordi, han afegit la protecció contra el coronavirus a la seva dedicació habitual al capdavant de la seva empresa de material d’oficina.

Quan la pandèmia va arribar amb tota la seva cruesa, van decidir-se a protegir la ciutadania i ells seus familiars i amics. Per això van engegar el projecte de fer “mascaretes fetes 100% nacionals i que oferissin una protecció òptima sense preus desorbitats, i ens vam haver de reinventar, unint forces amb un fabricant tèxtil de Barcelona i tallers de confecció que estaven tenint davallades importants de feina per la situació a la que ens abocava la situació d’alarma i a partir d’aquí, es va crear el disseny, el tall, es va certificar a laboratoris la tela feta servir per a la mascareta… I quan es van aconseguir els resultats a laboratori, obtenint la certificació, es va llençar al mercat”, segons relaten.

El Germán i el Jordi van crear Iclip Solucions d’Oficina SL fa set anys i ara han desenvolupat aquestes mascaretes reutilitzables fins a 25 vegades, podent-les rentar a la rentadora amb sabó neutre i aigua a 60º i mantenen la seva protecció antibacteriana i hidròfuga, a més de tenir la certificació d’equivalència FFP2, i al no portar vàlvula, aconsegueixen que protegeixi en els dos sentits d’ús, tant a qui la porta com a qui està al davant. Pensant en totes les edats dels usuaris, han creat mascaretes en les quatre talles que hi ha estipulades: adults, de 3 a 5 anys, de 6 a 9 anys i de 10 a 12 anys, “podent fer que la canalla estigui igual de protegida que els adults, exactament amb la mateixa tela i acabat, i amb la protecció adequada per a les seves edats”.

Els dos germans bruquetans consideren que “tothom té dret a anar protegit amb garanties sense pagar uns preus desorbitats”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*