Inici Societat Dos detinguts acusats d’almenys 9 robatoris amb força arreu de l’Anoia

Dos detinguts acusats d’almenys 9 robatoris amb força arreu de l’Anoia

COMPARTIR

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra han detingut aquesta setmana un veí d’Abrera de 19 anys i un de Piera de 21 anys, com a presumptes autors de nou robatoris amb força.

Les detencions són el resultat d’una investigació, iniciada a finals de l’any passat, després de tenir constància que s’estaven produint un seguit de robatoris amb força en habitatges i establiments comercials de la comarca de l’Anoia.

Els darrers mesos els agents del grup d’investigació de l’ABP Igualada van poder determinar que aquests robatoris els realitzava un jove que, en 2 ocasions, va anar acompanyat d’un altre home.

El passat dilluns es va detenir a Piera el principal autor dels fets, al qual se l’imputa la presumpta autoria de 9 robatoris amb força comesos des del passat mes d’octubre fins el passat mes de març.

Més concretament es relaciona al detingut amb la presumpta autoria de quatre robatoris amb força en establiments comercials de Piera, Jorba i dos fets a Calaf, i cinc robatoris a habitatges de Claramunt, Jorba i Piera.

En tots els robatoris el ‘modus operandi’ era el mateix, primer forçaven la porta d’accés dels domicilis o establiments i, posteriorment, s’emportaven diners en efectiu, joies i diferents objectes de valor.

Aquest dimecres pels volts de les 19.00 hores es va detenir a Igualada al segon implicat, un jove de 19 anys, al qual se l’imputa la presumpta participació en dos dels robatoris.

La investigació continua oberta i no es descarta que els detinguts estiguin implicats en altres fets delictius de similars característiques a la comarca de l’Anoia i comarques veïnes.

Els detinguts, dels quals el pierenc de 21 anys té antecedents, van passar dimecres a disposició del jutjat en funcions de guàrdia d’Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*