Inici Societat Dos detinguts acusats de cultivar més de 2.000 plantes de marihuana en...

Dos detinguts acusats de cultivar més de 2.000 plantes de marihuana en una casa del barri de Sesoliveres d’Igualada

COMPARTIR

Agents dels Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Local d’Igualada, van detenir el passat 21 d’octubre dos veïns d’Igualada, de 61 i 34 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La detenció és el resultat d’una investigació iniciada a el passat mes de marc després de tenir coneixement que s’havia detectat una sospitosa olor a marihuana en una casa situada al carrer Nueva Esperanza d’Igualada, al barri de Sesoliveres.

Arran d’aquests fets es van fer diversos dispositius de vigilància, on van col·laborar agents de la Policia Local d’Igualada, els quals van confirmar la sospita que a l’interior de l’habitatge podia haver-hi una plantació indoor de marihuana.

El passat 21 d’octubre, en el transcurs d’un dispositiu de vigilància, es va detenir dues persones que, presumptament, gestionaven la plantació.

Posteriorment, es va fer una entrada i perquisició a la casa on es van localitzar 2.033 plantes de marihuana en diferents estats de creixement, 4 caixes amb cabdells de marihuana, amb un pes total de 20,3 kg, 6 panells de llum i 61 transformadors per afavorir el creixement de les plantes.

A més, també es va comprovar que tenien una escomesa il·legalment connectada al subministrament de la llum.

Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar davant dels Mossos d’Esquadra, amb la obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.

FER UN COMENTARI

*