Inici Atletisme Dos bronzes i una convocatòria estatal pel CAI Petromiralles

Dos bronzes i una convocatòria estatal pel CAI Petromiralles

Set atletes del C.A.Igualada Petromiralles van participar aquest cap de setmana en la 64ª edició dels Campionats d’Espanya Junior aire lliure de Granollers, que comptaren amb la participació dels atletes estatals capdavanters nascuts els anys 1998 i 1999. Els anoiencs van aconseguir un 2n lloc i 2 medalles de Bronze en les proves respectives. El CAI va ser 27è global per puntuació dels seus atletes, entre 118 clubs participants.

En particular, van sobresortir les brillants actuacions d’Abdessamad Oukhelfen, 2n. en els 5.000 metres lliures amb una marca de 14’21”49, actuant fora de concurs per la seva condició d’atleta estranger.

Anna Asensi, va assolir la medalla de Bronze a la final dels 200 metres lliures amb 25”23, després de ser 2ª en la  sèrie classificació amb 25”50. Guillem Carner es penjava el Bronze entrant 3er a la final dels 800 metres lliures amb 1’52”29, després de ser 2n. en la semifinal corresponent amb 1’54”54, accedint per temps a la final.

Marc Sánchez, amb la selecció sub-23

L’atleta Promesa del C.A.Igualada Petromiralles Marc Sánchez, ha estat seleccionat pels tècnics de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme per participar aquest cap de setmana, dels dies 13 al 16 de Juliol al Campionat d’Europa Sub-23, que es dura a terme a la població polonesa de Bydgoszcz.

Marc Sánchez hi participarà amb la selecció espanyola Sub-23 en la prova del Salt d’Alçada, essent la seva millor marca aquesta temporada a l’aire lliure de 2,15 m., assolida a Lloret de Mar el 4 de Juny, quan va assolir el  Campionat de Catalunya Promesa.

La Selecció estatal Sub-23 participa en aquesta competició amb 66 atletes, 40 masculins. i 26 femenines.