Inici Destacats Dos amics faran la volta a Catalunya en bici per recollir diners...

Dos amics faran la volta a Catalunya en bici per recollir diners per a l’Hospital d’Igualada

COMPARTIR

Durant les primeres setmanes del confinament, dos amics del Bages es van plantejar el repte de fer la volta a Catalunya en bicicleta de carretera en una setmana.

Després de dissenyar les etapes, van creure que era un repte, “però que el veritable repte l’han estat fent moltes famílies lluitant davant el covid 19, així com el personal sanitari deixant-se la pell dia i nit”, segons expliquen.

Així, van decidir contactar amb l’Hospital d’Igualada en haver estat un dels centres que va patir de forma més dura la crisi sanitària. Van consultar-los que els hi faria falta i els diners que recaptaran els destinaran a comprar humidificadors respiratoris en cascada per pacients de llarga estada a les UCI.

Entre tots dos amics faran uns 2.100 quilometres, que és la quantitat d’euros que volen aconseguir a través d’una plataforma de micromecenatge.

Animen a tothom a participar d’aquesta iniciativa, que es farà entre els dies 12 i 18 de juliol, així com a qui vulgui compartir uns quilometres pedalant amb ells també serà benvingut.

Les etapes que faran seran:

12 de juliol Lleida – Vielha
13 de juliol Vielha- La Seu d’urgell
14 de juliol La Seu d’Urgell – Girona
15 de juliol Girona – Barcelona
16 de juliol Barcelona – Igualada – Tarragona
17 de juliol Tarragona- La Senia
18 de juliol La Senia- els Guiamets- Lleida

1 COMENTARI

  1. Ya pueden recaudar muuucha pasta, que al hospital de Igualada le va a hacer falta…cuando comiencen a llegar los contagiados desde Lleida. Se avecina otroconfinamiento de la conca… …

FER UN COMENTARI

*