Inici Destacats Dos alumnes igualadins, Premis Extraordinaris de Batxillerat

Dos alumnes igualadins, Premis Extraordinaris de Batxillerat

COMPARTIR

Adrià Gassó Alern i Jordi Elvira López, dos alumnes de l’Institut Pere Vives Vich de la promoció 2014-2016, han rebut el Premi Extraordinari de Batxillerat del curs 2015-2016. Els guardons van reconèixer 55 alumnes de tot el país, dels 1.000 que s’havien presentat amb una nota global de Batxillerat igual o superior a 8,75. Els dos alumnes ja van ser reconeguts per ser de les millors notes de selectivitat dels alumnes igualadins: un 9,2 -Adrià Gassó Alern- i un 9,1 -Jordi Elvira López-.

L’acte de lliurament ha estat presidit aquest dilluns per la Consellera d’Ensenyament Meritxell Ruiz, amb la cloenda per part del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont.

Durant l’acte, el científic i especialista en epigenètica, Manuel Esteller, va fer una conferència assenyalant la feina més puntera que es fa en aquest àmbit. Tant el President com la Consellera van elogiar l’esforç i el treball dels guardonats, els van encoratjar a obrir-se al món i a posar el seu talent al servei de la societat.

Els Premis Extraordinaris de Batxillerat constitueixen el reconeixement oficial dels mèrits dels alumnes que demostren una preparació d’excel·lència en aquesta etapa. Aquest reconeixement, que consta a l’expedient, proporciona l’exempció de les taxes universitàries per al primer curs i permet optar als Premis Nacionals de Batxillerat que convoca el Ministeri d’Educació, Cultura i Esports; a més, s’ofereix un curs ordinari (de setembre a juny) gratuït en una escola oficial d’idiomes i una estada en un centre de recerca.

FER UN COMENTARI

*