Inici Destacats Dos alcaldes anoiencs seran càrrecs de confiança de Marc Castells

Dos alcaldes anoiencs seran càrrecs de confiança de Marc Castells

COMPARTIR

Els alcaldes de Castellolí i Veciana, Joan Serra i Jordi Servitge, seran els nous càrrecs de confiança de Marc Castells, segons ha pogut confirmar Infoanoia. Els dos batlles pertanyen a partits polítics diferents, Joan Serra és alcalde de Castellolí per ERC i Jordi Servitge de Veciana pel PDECat. Servitge s’encarregarà de la gestió de barris i la promoció turística de la ciutat, mentre que Serra assumirà la captació d’Inversions d’Igualada.

Els dos càrrecs es van aprovar al ple del passat 26 de juliol, però fins ara se’n desconeixia la identitat. La mesura va tirar endavant amb el vot favorable de CiU. PP, PSC i ERC van abstenir-se i la CUP i Decidim Igualada van votar-hi en contra. La CUP i els republicans van destacar que la funció de captar les inversions s’havia encomanat a una oficina que la Mancomunitat va impulsar l’any 2014.

Albert Mateu, portaveu de la CUP va dir que no entenia el perquè no es mantenia la funció de captar les inversions a la Mancomunitat, on ja hi havia creada una infraestructura més específica. Marc Castells, el batlle d’Igualada, va defensar, abans que es conegués la identitat dels càrrecs que per seleccionar els perfils “primaré les capacitats abans que la militància, no els posaré perquè siguin del meu partit”.

La figura del Delegat de Captació d’Inversions i Promoció de
Polígons d’Activitat Econòmica liderarà l’aplicació a Les Comes del nou pla de millores als polígons industrials de la Diputació de Barcelona, s’encarregarà de l’atenció directa a les empreses i vetllarà pel lideratge de la capital de l’Anoia en la captació d’inversions. A la vegada, serà l’interlocutor per part de l’Ajuntament en l’elaboració del nou Pla Director Urbanístic d’Activitat Econòmica de la Conca d’Òdena, que el departament de Territori de la Generalitat de Catalunya iniciarà de manera imminent. De l’altra, el Responsable del Pla de Millores als Barris i Promoció Turística, assumirà el desenvolupament i implantació del futur Pla Local de Turisme o el nou Pla de Millores als Barris.

El PSC d’Igualada ha demanat explicacions “urgents i immediates” a Marc Castells sobre la tria dels dos alcaldes com a càrrecs de confiança. Els socialistes també qüestionen si deixaran de ser alcaldes dels seus municipis o no. “O fan bé la seva feina a Igualada o fan bé la feina al seu municipi on van ser escollits com a batlles”, sentencien.

 

 

1 COMENTARI

  1. Només un comentari sobre el fet de que els socialistes preguntin si els dos nous càrrecs de confiança deixaran de ser alcaldes dels seus municipis o no i sentenciïn que “o fan be la seva feina a Igualada o fan be la feina als seus municipis”. Recordar als srs. socialistes que la Sra. Noemí Trucharte, alcaldessa de Vilanova del Camí treballa també com a funcionaria a plena dedicació a l’ajuntament d’Igualada.

    A aquesta sra. no li qüestionen res o be es basen en allò que una senyora es capaç de fer dues coses a l’hora mentre que un sr. no ?

FER UN COMENTARI

*