Inici Destacats Dones anoienques explicaran les seves experiències de lideratge empresarial en una taula...

Dones anoienques explicaran les seves experiències de lideratge empresarial en una taula de la UEA Inquieta

COMPARTIR

La UEA Inquieta, sectorial de la Unió Empresarial formada per dones empresàries i professionals, organitza per tercer any consecutiu un acte per tancar el 2018. Es tracta del III Meeting de la Comissió i enguany es parlarà del lideratge femení però amb una connotació molt especial: “Experiències de lideratge de dones anoienques”. A l’acte, que es farà en format taula rodona, s’exposarà, debatrà, i s’intercanviaran opinions i reflexions sobre el lideratge.

Les ponents seran tres dones amb reconegut prestigi professional, amb el denominador comú que són totes de la comarca. Algunes han desenvolupat la seva professió a la comarca i d’altres fora d’aquesta. Les ponents participants seran Lídia Monteagudo Directora Corporativa de RRHH de CL Grupo Industrial; Sira Abenoza, professora del Departament de Ciències Socials d’ESADE Business & Law; i Montse Duch, gerent de Nova Mevir, S.L.. La taula rodona la moderarà el periodista Victor Costa, del diari digital empresarial Via Empresa.

Stephanie Marko, responsable de la comissió UEA Inquieta ha afirmat que el reflex d’aquest acte és el de “voler convertir a les dones de la comarca en més fortes i líders, empoderar-les. Volem trencar l’estigma i donar referències de lideratges d’èxit a casa”. Marko també ha explicat que al món de l’empresa, encara queda molt camí per recórrer “hem de treballar des de la base. La UEA Inquieta és important per a les empreses, de la mida que siguin, perquè les dones som massa crítica, però a dalt de tot, no hi és reflectit”. Per la seva banda, Paula Arias, gerent de la UEA ha agraït a totes les que formen part de la comissió i a tothom qui any rere any participa als actes organitzats per la UEA Inquieta “cada any hem demostrat l’èxit de les activitats organitzades i realitzades i aquest cop, no en serà l’excepció. Volem encoratjar i convidar a totes les que vulguin formar part de la comissió. Aquesta comissió la formem empresàries, directives i professionals. Volem acompanyar a les dones de l’Anoia i donar-los-hi més visibilitat”, ha reblat.

El III Meeting UEA Inquieta es celebrarà el 21 de novembre a les 13:00 h al Restaurant Sesoliveres (C. Camí Ral, 4-10 Igualada), i serà en format dinar a peu dret amb l’objectiu de “fer xarxa entre nosaltres”, ha afegit Marko.

La Comissió UEA Inquieta va néixer a finals de 2015, amb l’objectiu de posar en valor i donar visibilitat a la dona en el món empresarial i econòmic. La comissió de treball, creada per la Unió Empresarial de l’Anoia, està formada per un grup de dones empresàries, directives i/o professionals, actives, amb ganes de treballar i de canviar la visió del món empresarial.

FER UN COMENTARI

*