Inici Societat Donatiu a Càritas dels treballadors de Buff

Donatiu a Càritas dels treballadors de Buff

COMPARTIR

La darrera setmana de març Almudena Cara i Jordina Lluch de l’empresa Original Buff, S.A es van reunir amb Salvador Serra i la Montserrat Roca de Càritas Anoia–Segarra per fer el lliurament d’una donació de 2000 euros pels projectes de Càritas.

Cada any els treballadors i treballadores de l’empresa celebren un mercat de Nadal solidari i els beneficis obtinguts els destinen a entitats, associacions, fundacions o projectes escollits pels mateixos empleats i empleades. Aquest any han decidit donar part de la recaptació a Càritas.

Càritas destinarà aquest recursos a l’arranjament d’un pis on hi podran viure persones amb risc de vulnerabilitat que tenen molta dificultat per trobar un habitatge digne. Per Càritas és molt important comptar amb la solidaritat d’empreses i particulars per poder mantenir la independència i la llibertat a l’hora de decidir les ajudes i de definir els projectes.

Esperem que gestos com aquest es repeteixin i que la solidaritat amb les persones vulnerables del nostre entorn vagi creixent.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*