Inici Societat La dona que va caure amb el cotxe a un pantà de...

La dona que va caure amb el cotxe a un pantà de Conca era veïna de Calaf

COMPARTIR

La dona que es va precipitar amb un cotxe en un embassament de Conca el passat 8 d’agost era Teresa M.S., una veïna de Calaf.

Teresa va sortir amb un amic d’excursió al pantà i, en un moment donat, el seu acompanyant va sortir del vehicle a fer unes fotos. Va ser en aquest moment quan el cotxe es va precipitar al pantà, provocant la mort de la calafina per contusions a la caixa toràcica, segons recullen alguns mitjans de comunicació.

La Guàrdia Civil va detenir a l’acompanyant de la víctima,  L.P.B, un home de 52 anys, per un delicte d’homicidi imprudent. No obstant això, el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Montilla de Palancar va acabar decretant llibertat sota fiança per a l’acusat, que haurà d’abonar uns 1.500 euros en concepte d’indemnització abans del 20 d’agost.

La investigació continua sota secret de sumari, tot i que la principal hipòtesi és que es tracta d’un desafortunat incident que va captar la càmera d’un excursionista que es trobava a la zona.

Teresa tenia dos fills, era vídua, havia regentat negocis a Calaf i ara dirigia una serradora a Puig-Reig, on també treballava el seu marit fins que va morir.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*