Inici Societat Una dona mor després d’un atropellament al Passeig Verdaguer d’Igualada

Una dona mor després d’un atropellament al Passeig Verdaguer d’Igualada

COMPARTIR

Una dona de 85 anys ha mort aquest dimarts després d’un atropellament al Passeig Verdaguer d’Igualada. L’accident es va produir a les 8:35 al pas de vianants que hi ha a l’alçada del número 134, a la calçada sud.

Segons fonts de la Policia Local d’Igualada, una conductora va envestir la dona, de 85 anys i veïna d’Igualada, mentre creuava el pas de vianants perquè s’havia enlluernat amb el sol de cara. La conductora va donar negatiu en la prova d’alcoholèmia.

La dona atropellada, que va patir diferents traumatismes, és atesa al lloc dels fets pels serveis sanitaris, estabilitzada i traslladada a l’Hospital d’Igualada, on va acabar morint al migdia del mateix dimarts. En l’accident van intervenir-hi Mossos d’Esquadra, Policia Local i SEM.

COMPARTIR

3 COMENTARIS

 1. Siento mucho lo de esta mujer DEP.
  Sin ser una excusa he de reconocer que hay zonas y horas en Igualada donde es mejor no ir con el coche,Soledad,Rambla Sant Ferran,paseo Verdaguer,Avd. Barcelona etc.

  • Aclareixo per avançat que els meus comentaris no són per culpabilitzar ningú dels implicats.
   Com a conductora cal vigilar en aquestes vies més complicades, i sobretot quan circules per zona d’escoles com és el cas. I evidentment, si t’encegues amb el sol, parar i avançar molt a poc a poc fins que hi tornes a veure.
   I com a vianant, i és el que li intento inculcar als meus fills, no creuar fins estar segur que el vehicle t’ha vist i s’atura, per molt que la preferència sigui teva.
   D’altra banda, penso que unes bandes sonores podrien ajudar a prevenir accidents d’aquest tipus havent-hi com hi ha, com en totes les escoles, un gran tràfic de nens, pares i avis en hores punta.
   Sento moltíssim la mort d’aquesta senyora i acompanyo a la família en el sentiment. DEP.

FER UN COMENTARI

*