Inici Destacats Dolors Bassa inaugura el nou local d’ERC a Piera

Dolors Bassa inaugura el nou local d’ERC a Piera

COMPARTIR

L’exconsellera Dolors Bassa visita Piera amb motiu de la Fira del Sant Crist, celebrada aquest passat cap de setmana. Bassa va poder passejar per la fira i saludar als paradistes de la vila, on els carrers van lluir ben plens de comerços, gent i activitats diverses. El partit d’esquerres també va posar un estand on dissabte, coincidint amb la diada de Sant Jordi i Santa Jordina, tenien llibres i roses de les llibreries i floristeries de la vila per promocionar i potenciar el comerç local.

Diumenge, Esquerra Republicana de Piera va inaugurar el seu nou local a la vila, al Carrer de la Plana, nº 37. La mateixa Dolors Bassa va ser l’encarregada de tallar la cinta inaugural, quan ella, i la presidenta de la secció local, Raquel Calsina, van dirigir unes paraules a tots els que es van aplegar davant del local per aquest esdeveniment. En acabar, va haver-hi vermut per a tothom i es van regalar unes bosses amb diferents elements de Piera serigrafiats, on hi trobem entitats, patrimoni i gastronomia, tots ells representant la riquesa del municipi.

Els republicans afirmen que pretenen obrir la seva seu el primer dissabte de cada mes, de 10 a 12 hores, per tal que la ciutadania s’hi acosti i comparteixi els seus dubtes o peticions. Tanmateix, en aquest espai també s’hi duran a terme diferents activitats, com ara xerrades o formacions.

ERC obre, a més del nou local, un canal de WhatsApp al número 623 45 66 84.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*