Inici Futbol Dolorosa derrota de l’Òdena que frena la seva remuntada

Dolorosa derrota de l’Òdena que frena la seva remuntada

Derrota dolorosa del primer equip del CE Òdena en la seva lluita per aconseguir la permanència, en un partit que va estar marcat per l’expulsió del seu capità, Ivan Berenguer abans dels vint minuts de joc, amb targeta vermella rigorosa. Tot i quedar-se amb deu, però, els odenencs van treballar intensament sobre el terreny de joc, generant ocasions de cara a la porteria rival. Malgrat tot, al minut 30, el Sant Joan Despí obria la llauna i s’arribava al descans amb un 0 a 1 en contra.

A la segona part però, els van treure l’orgull i empataven el matx amb gol de Ionut Pelepco. Els d’Òdena encara van gaudir d’alguna altra ocasió clara de gol, generant bon joc per les bandes, tot i que el partit encara estava obert. D’aquesta manera, i amb una jugada plena de rebots, el rival, a falta de cinc minuts pel final, marcava l’1 a 2, deixant sense cap punt als odenencs.

CE Òdena: Garcia; Hervilla (David Milan, 87’), Berenguer, González (Biosca, 75’), Pajares; Castellano, Jesús Milan (Hernández, 70’), Domènech (Sillero, 70’); Cierco, Valls i Pelepco.

Gols: 0 – 1 Moreno (31’); 1 – 1 Pelepco (56’); 1 – 2 Gallart (85’).

La derrota contra el segon classificat del grup 3 de Segona Catalana finalment no va tenir conseqüències tan negatives, perquè de la resta d’equips implicats en la lluita per la salvació només va guanyar l’Unificació Bellvitge. Per tant, l’Òdena està ara a un punt del playoff de descens i a dos de la permanència a falta de tres jornades pel final.

Femení Amateur: CE Pubilla Casas 2 – 1 CE Òdena

Partit que començava de cara per a les odenenques, que al minut 2 de l’enfrontament s’avançaven al marcador, en un camp amb un terreny que no afavoria el toc de pilota amb precisió. Tot i això, les noies de l’Òdena van disputar una primera mitja hora amb joc molt bona, fins a encaixar dos gols pràcticament consecutius. A la segona part, i amb un 2 a 1 en contra, les verdes van seguir treballant per aconseguir retallar distàncies, però no van veure l’encert de cara a porteria. La setmana que va disputaran el darrer partit de lliga.

CE Òdena: Valor; Grau, Minaya, Toldrà, Sayavera; Espinosa, Redondo, Labairu, Basols; Tardà (1) i Martos (titulars); Avellán (suplent).