Inici Cinema Un documental de Movistar+ retrata l’impacte del coronavirus a Igualada

Un documental de Movistar+ retrata l’impacte del coronavirus a Igualada

COMPARTIR

El multipremiat director de cinema Marcel Mettelsiefen ha estat durant el mes d’abril a Igualada rodant el documental “Coronavirus: vidas en cuarentena”. Emès el passat 23 d’abril al Canal #0 de Movistar+, el treball explica l’impacte social de la Covid-19 a través de diversos protagonistes que viuen la quarantena de maneres ben diverses: des d’un conserge d’un bloc de pisos de Barcelona fins a una treballadora d’una residència d’avis de Madrid.

Entre els personatges n’hi ha diversos d’igualadins, com dues infermeres de l’Hospital d’Igualada i dos metges del CAP Anoia que tracten pacients infectats de Coronavirus. Al documental es poden veure espais molt quotidians dels igualadins, com l’Hotel Somiatruites –on s’allotja una de les metgesses entrevistades- , el CAP Anoia o el mateix Hospital comarcal.

Marcel Mettelsiefen és un director alemany freelance amb una llarga trajectòria com a reporter de guerra. Ha guanyat dos premis BAFTA i dos premis EMMY i ha estat nominat als Òscars a la categoria de millor documental. Actualment està rodant diversos reportatges sobre el coronavirus a l’Estat espanyol juntament amb la també reportera freelance Mayte Carrasco, amb una trajectòria professional reconegudíssima com a corresponsal en conflictes armats.

L’empresa igualadina Lidera Comunicació, que ja va participar en el reportatge “Dins del coronavirus” del programa 30 minuts de TV3, va realitzar la producció dels rodatges que tenien lloc a la Conca d’Òdena. El fundador i codirector de Lidera Comunicació, Oriol Solà, va acompanyar el director Marcel Mettelsiefen durant el rodatge: “vam intentar que el documental posés els focus sobre aquelles persones que normalment no surten els mitjans, com ara els treballadors de l’ambulatori, o sobre projectes de solidaritat com el de l’Hotel Somiatruites que des de fa setmanes cedeix gratuïtament l’hotel a personal sanitari que viu fora o no pot anar a casa seva per no posar en risc les seves famílies”, explica Solà.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*