Inici Gent El Doctor Josep Maria Ustrell, nou director de l’Escola d’Odontologia de la...

El Doctor Josep Maria Ustrell, nou director de l’Escola d’Odontologia de la Universitat de Barcelona

COMPARTIR

El doctor igualadí Josep Maria Ustrell ha estat nomenat nou director de l’Escola d’Odontologia de la Universitat de Barcelona. Aquesta és una nova responsabilitat que encomanen al dentista de la ciutat en el marc de la creació de la nova Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la universitat, després de la fusió de les Facultats de Medicina i Odontologia i de l’Escola Universitària d’Infermeria. L’Escola d’Odontologia és una de les cinc unitats de formació i recerca d’aquesta ambiciosa fusió universitària per la qual cosa, el doctor Ustrell, també té el càrrec de vicedegà d’Odontologia d’aquesta nova Facultat de Medicina i Ciències de la Salut.

La Facultat té la seva seu al campus de Medicina Clínic – August Pi i Sunyer i al campus de Ciències de la Salut de Bellvitge. En total, agrupa 151 titulacions: 122 de pròpies, 6 graus, 10 màsters universitaris, 13 programes de doctorat i s’espera que, properament, se n’hi vagin incorporant més. Amb la fusió de les facultats i la creació de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, la Universitat de Barcelona passa a tenir una de les ofertes acadèmiques més potents de l’Estat espanyol en l’àmbit de la salut.
D’altra banda, Josep Maria Ustrell també és cap de servei d’ortodòncia de l’Hospital Odontològic, de la mateixa Universitat de Barcelona, on exerceix com a professor des de fa 34 anys. També és director del Màster d’Ortodòncia de la Facultat d’Odontologia i codirector del Màster d’Ortodòncia i Deformitats Craniofacials de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Les responsabilitats del doctor Ustrell en l’àmbit docent el mantenen fora de la tasca assistencial privada, ja que és una feina que requereix dedicació exclusiva. Tot i així continua com a assessor de la clínica dental que dirigeix el doctor Ramón Osés i també ho fa a la clínica especialitzada en ortodòncia que dirigeix la doctora Meritxell Sánchez. La clínica dental es troba al passeig Verdaguer 107 d’Igualada i la d’ortodòncia al número 36 del mateix passeig.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*