Inici Destacats Doblet de Toni Bou al Japó

Doblet de Toni Bou al Japó

COMPARTIR

El pilot pierenc de l’equip Repsol Honda s’imposa en les dues jornades a ‘casa’ d’Honda i es referma en el liderat del campionat, amb un ple de victòries.

A la primera jornada del trial de Japó, el fang va incrementar la dificultat d’una prova en la qual Toni Bou es va imposar amb total autoritat, vencent amb una diferència de 24 punts.

Aquest diumenge, tot i la igualtat, Bou ha tornat a aconseguir la victòria, aquest cop amb dos punts d’avantatge. El pluricampió és líder de la general amb 15 punts de diferència, després de tres proves.

El pilot pierenc creu que el resultat ha estat “millor impossible”, tot i que “he patit molt avui perquè la carrera ha estat extremadament fàcil i era possible cometre errors que haurien complicat el resultat final. Però hem pogut solucionar-ho amb un zero a l’última zona i guanyar la cursa. Estic content per haver aguantat la pressió i vull agrair a l’equip la seva gran feina aquest cap de setmana. Veurem com van les següents carreres, però hem fet un bon inici de Mundial”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*