Inici Destacats Doblet dels Falcons de Capellades

Doblet dels Falcons de Capellades

COMPARTIR

Els Falcons de Capellades la setmana passada van tenir doblet: el 15 d’agost van actuar a Capellades i el 18 d’agost a Santa Coloma de Queralt.

El 15 d’agost els Falcons de Capellades van participar en els actes de la Festa Major de Capellades. Van realitzar una actuació a la plaça Verdaguer, enfocada a la nova quitxalla de la colla, on van realitzar les següents figures: tres Vols de 2, dues Pira 2×1, Escala de 4, Presentació, Supervol amb un Vol de 3 i un Vol de 3 coronat, Avet, Pira 4×3, Planxes amb Pilar de 3 amb tombarella i per finalitzar van ballar la Polka.

El 18 d’agost els Falcons de Capellades es van desplaçar a Santa Coloma de Queralt per participar en el Seguici festiu de Santa Coloma de Queralt. Aquest és un dels actes més rellevants de la Festa Major del poble, la qual es va iniciar el 14 d’agost i va finalitzar el 20 d’agost. En el Seguici festiu els Falconers van tenir el plaer d’actuar amb les següents entitats: Esbart Dansaire Alt Gaià, Diables Keresus, Gegants de Santa Coloma i els Grallers de Santa Coloma. L’actuació va constar d’una cercavila i l’exhibició de quatre figures a la plaça del poble. Durant la cercavila els falconers van realitzar una Pira de jovent i un Avet. Avançaven pels carrers del poble amb Pilars de 2 caminats i un Carro i van entrar a plaça amb un Pilar de 3 caminat i Pilars de 2 caminats. Un cop a la plaça van defensar les següents figures: Pira 4×4, Supervol amb dos Vols de 3 i un Vol de 3 coronat, Tripira amb Pilar de 3 rodat i les Planxes amb Pilar de 3 amb tombarella i un Ventialdor.

Els capelladins estan molt contents amb l’estrena de les tres enxanetes més joves de la colla i molt satisfets amb l’excel·lent realització tècnica de totes les figures. El sacrifici, l’esforç i la constància són tres qualitats que els caracteritzen i ara més que mai treballaran de valent per preparar la Trobada Nacional de Falcons, que es realitzarà el 28 de setembre a Sant Llorenç de Salanca.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*