Inici Poliesportiu Doble primer pòdium per al San Roque a la 3a fase de...

Doble primer pòdium per al San Roque a la 3a fase de Copa Catalana

COMPARTIR

[Img #2230]El passat cap de setmana es va celebrar a la ciutat de Torredembarra la 3a fase de Copa Catalana de conjunts de gimnàstica rítmica. La UD San Roque va presentar els dos conjunts de les categories aleví IV i infantil VI que van aconseguir proclamar-se campions. Les participants alevines van ser Itziar Mensa, Tania Navas, Paula Mensa, Alba Bosch, Anna Ais i Ainoa Crespo, que van fer un molt bon exercici amb cinc pilotes. Pel que fa al conjunt infantil de nivell VII estava integrat per Eliza Irasoc, Marta Villar, Raquel Munuera, Laia Guerra i Georgina Llanes que van fer un fantàstic exercici amb cinc cèrcols.  Des del club han destacat l’excel•lent treball de les entrenadores Sonia Gutiérrez, Sandra Ainsua i Mònica Esteve.

El mateix cap de setmana, a Bilbao i Durango, es va celebrar el torneig Euskalgym, al qual va concórrer l’equip aleví VII amb dues cordes i tres pilotes format per Berta Pons, Sandra Domínguez, Aina Sorolla, Aida Morales, Carla Bosch i Carlota Miramunt, que després de molts nervis van assolir l’exercici amb èxit. També hi va participar l’equip junior VIII amb dos parells de maces i tres cèrcols integrat per Gemma Castillo, Elsa Montes, Judit Sabria, Gisela Muñoz i Andrea Roures, que igualment amb nerviosisme pel gran nivell competitiu d’arreu de l’estat espanyol, van defensar l’exercici.

Segons afirmen des del club San Roque, “l’experiència els ha anat molt bé ja que han pogut veure i viure la qualitat que hi ha arreu dels clubs espanyols i a més, ha estat molt satisfactori a nivell personal per poder conviure amb les companyes del conjunt i amb l’entrenadora Sara Jiménez”.

La propera competició serà a Saragossa, al campionat d’Espanya, al qual assistirà l’equip aleví VII, el dia 23 de novembre.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*