Inici Teatre Divertida tarda de teatre a Carme

Divertida tarda de teatre a Carme

COMPARTIR

[Img #2692]La tarda de diumenge va omplir de gent el Centre recreatiu i cultural del poble doncs el grup de teatre Set Vetes de Carme presentava l’obra A bodes em convides!, peça de La Cubana plena d’esdeveniments típics i tòpics d’un casament.

La diferència respecte als casaments que estem acostumats a veure és que era per vídeo-conferència, ja que es van casar una noia catalana des d’aquí amb un noi indi des d’allà. No hi van faltar balls col•lectius tipus Bollywood i també de Chorus line, tot ells realitzats per nou noietes del poble que s’esforçaren en la [Img #2693]coreografia i posaren al públic en moviment.  

El grup de teatre Set Vetes integrat per 16 components, més l’equip tècnic de 6 persones també del poble, tots ells sota la direcció de la Teresa Bernaus, van aconseguir que una obra de La Cubana, sempre difícil, doncs era plena de continguts multicolors i interaccionava amb el públic, fes gaudir d’allò més als que decidiren passar la tarda de diumenge al teatre de Carme.

Enhorabona a tots i totes i esperem que ben aviat el grup de teatre ens pugui delectar de nou amb una altra representació.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*