Inici Destacats Diversos Ajuntaments de la comarca firmen el decret a favor del referèndum

Diversos Ajuntaments de la comarca firmen el decret a favor del referèndum

COMPARTIR

Després de que el Parlament de Catalunya aprovés la llei del referèndum, diversos ajuntaments i alcaldes d’arreu del territori van signar ahir, al llarg de tot el dia, el decret a favor del referèndum.

Entre ells, alguns batlles anoiencs que estan a favor de la llei aprovada al Parlament. L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, va ser dels primers polítics de la comarca ha fer pública la signatura del decret:

Per part dels Ajuntaments on governa Esquerra Republicana de Catalunya, Meritxell Humbert, presidenta comarcal d’ERC, ha confirmat que gairebé tots han signat el decret i que fins a última hora de la tarda d’ahir, li faltava la confirmació oficial de Bellprat. Jordi Badia, alcalde de Calaf per ERC, publicava aquesta fotografia al seu compte personal de Twitter per donar a conèixer que firmava el decret:

A Capellades, on governa la CUP, també han fet pública la signatura del decret.

Masquefa, Piera, La Torre de Claramunt i La Llacuna, on governa el PdCAT,  també han mostrat el seu suport a la llei aprovada al Parlament.

https://twitter.com/AjMasquefa/status/905809024435843072

La Llacuna va ratificar la signatura en un ple extraordinari i a la Pobla de Claramunt, l’alcalde Santi Broch ha signat el decret aquest divendres a primera hora del matí.

Per la seva banda, Noemí Trucharte, alcaldessa de Vilanova del Camí pel PSC, ha fet pública a través de Facebook la resposta de l’Ajuntament, que no cedirà els locals per celebrar el referèndum el pròxim 1 d’octubre, atès que el Tribunal Constitucional ha suspès la llei del referèndum.

Teo Romero, batlle de Santa Margarida de Montbui pel PSC, també ha fet públic que l’Ajuntament de Montbui tampoc deixarà locals per fer el referèndum, argumentant que el Tribunal Constitucional ha suspès la Llei del Referèndum.

FER UN COMENTARI

*