Inici Societat Diversos ‘instagramers’ coneixen la comarca de l’Anoia

Diversos ‘instagramers’ coneixen la comarca de l’Anoia

COMPARTIR

Anoia Turisme del Consell comarcal de l’Anoia amb la col·laboració de Barcelona és molt més de la Diputació de Barcelona, van organitzar una trobada d’instagramers influents per donar a conèixer l’Anoia i promoure el turisme a través d’Instagram.

Es va organitzar una jornada d’un grup reduït d’instagramers influents de Catalunya que junts i acompanyats de dos tècnics del Consell Comarcal van descobrir l’Anoia; municipis, paisatges, patrimoni i gastronomia.

A la jornada i van participar 14 instagramers: (@montseferre), @galarino, @oriolgen31, @juanjofuster, @tonipasqualcuenca, @javito80, @perepulido, @akanita7, @olgavimo @pericu16, @bet_tastarutes, @josepllorach, @lluíscostag i @monicatore. Entre tots ells sumen més de 600.000 seguidors en els seus perfils personals.

Al llarg del mateix dissabte els participants van estar penjant a la xarxa desenes de “històries” i al llarg d’aquests dies amb el hastag #anoiaturisme es podran anar veient altres imatges de la jornada. Alguns dels instagramers presents van aconseguir durant el mateix cap de setmana més de 1.000 «likes» en algunes de les seves fotografies.

La ruta que van seguir es va començar des d’Igualada. Van visitar Segur de Veciana, el nucli i l’Art Eclesia, Pujalt i l’Astor. La descoberta de l’Anoia  va continuar cap a Prats de Rei visitant la Manresana i acabant a Igualada, al cementiri nou i a l’European Ballon Festival.

COMPARTIR