Inici Societat Divendres, campanya de recollida de joguines de Creu Roja Anoia

Divendres, campanya de recollida de joguines de Creu Roja Anoia

COMPARTIR

[Img #26624]Ja fa 27 anys que Creu Roja Anoia duu a terme  la Campanya de Recollida de Joguines amb la finalitat de que cap nen de la comarca es quedi sense joguines la Nit de Reis i així cobrir les necessitats de les famílies que estan passant dificultats econòmiques i no poden assumir l’adquisició de joguines pels seus fills. Els criteris d’accés a la Campanya es marquen des dels equips de Serveis Socials de cada municipi.

 

Des de Creu Roja un any més, fan una crida per les donacions de joguines per infants de 0 a 12 anys, esperant una resposta social de solidaritat en aquestes Festes de Nadal.  

 

Enguany, han convocat un concurs de dibuix que ha possibilitat  il·lustrar i renovar la imatge de la campanya d’aquest any;  tots els dibuixos participants estaran exposats a laSala (antic Mercantil) el proper divendres 18 de desembre, juntament amb les tres imatges guanyadores.

 

El que demanen des de Creu Roja són joguines noves, educatives i no bèl·liques. L’entitat remarca que es demana que les joguines siguin noves perquè “tot infant mereix jugar amb la mateixa qualitat. No volem infants de primera i de segona. Les joguines de segona mà poden trobar-se en mal estat i no respondre a les expectatives”.

 

Acte central a Igualada i punts de recollida arreu de la comarca

 

[Img #26625]L’acte central de la campanya culminarà el proper 18 de desembre amb la Marató que es celebrarà de nou a Igualada, a LaSala (antic Mercantil);  entrada per la Plaça de Cal Font de 12 del migdia a 9 del vespre. Donant una joguina, a més, s’aconseguirà una entrada gratuïta per la pista de gel que hi ha durant les festes nadalenques a la plaça de Cal Font. Al llarg de la tarda s’hi duran a terme les següents activitats en el marc de la marató:
De 18:00 a 18:30 Concert a càrrec de l’Escola Akords
De 18:30 a 19:30 Exhibició Escola Luna Mora i Sílvia Bollywood
De 19:30 a 20:00 Concert a càrrec d’en Dani
Taller a càrrec de La Kaserna
Activitat de pintar cares a càrrec de El Cangur – Multiespai d’oci  

 

També s’han ubicat diferents punts de recollida a Calaf, Capellades, El Bruc, La Pobla de Claramunt, Òdena, Prats de Rei i Vilanova del Camí.

Per totes les persones que no puguin assistir a la marató o punts de recollida, poden  portar les seves joguines a les oficines de Creu Roja a l’Anoia, al carrer les Comes, 34 d’Igualada, de 09:00 a 14:00h i 16:00 a 19:00 h.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*