Inici Poliesportiu Diumenge, nova edició del Canicross de Vallbona d’Anoia

Diumenge, nova edició del Canicross de Vallbona d’Anoia

COMPARTIR

El 7 de gener, Vallbona d’Anoia acull una nova edició del canicross, una competició que forma part de la lliga catalana de canicrosss promoguda per la Federació Catalana d’Esports d’hivern.

La cursa, que enguany arriba a la seva 6a edició, és organitzada pel club AEM i compta amb el suport de l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern.

El traçat, dissenyat pel múixer internacional de Vallbona, Víctor Carrasco, tindrà una distància de 6 km aproximadament, amb trams molt ràpids i trams revirats i més tècnics.

Aquest circuit únicament permet la pràctica del canicross, ja que per les seves característiques no ens permet acollir altres disciplines com poden ser el bikejoring, scooter o carts amb 4 o fins a 8 gossos.

Enguany hi participaran corredors recentment proclamats campions estatals al campionat d’Espanya de múixing a Valladolid i també del campionat de Catalunya celebrat a Hostalric, el que el fa preveureu, aquest canicross de Vallbona, força disputat i d’un alt nivell.

Vallbona d’Anoia, és un dels municipis que gràcies al seu amfitrió, Víctor Carrasco, i a les condicions del territori, té un paper destacat en el món del múixing. Tots els amants dels gossos i en especial d’aquesta disciplina hi tenen una cita el pròxim dia 7 de gener.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*