Inici Societat Diumenge, Mulla’t per l’esclerosi múltiple a Igualada i Vilanova del Camí

Diumenge, Mulla’t per l’esclerosi múltiple a Igualada i Vilanova del Camí

COMPARTIR

[Img #16126]El Mulla’t per l’esclerosi múltiple arriba aquest diumenge, 13 de juliol, a més de 600 piscines de Catalunya. L’infinit d’Igualada i la piscina de Can Titó de Vilanova del Camí se sumaran un cop més a la campanya, gràcies a la col·laboració de l’Associació Esclerosi Múltiple (AEM) recent creada a l’Anoia i impulsada per la vilanovina Dolors Canal i l’igualadí Jordi Solé. També han aconseguit que Igualada recuperi el Mulla’t.

 

A Igualada, les activitats es realitzaran de les 9 fins les 14 h, amb un  carril obert. A més, d’11 a 12 h, hi haurà  “aiguagym” i a les 12:00 es farà el Mulla’t per l’esclerosi simultàniament amb la resta de piscines catalanes. L’import de l’entrada diumenge serà donat a la Fundació d’Esclerosi Múltiple

 

Vilanova del Camí tornarà a adherir-se a la campanya, revifada de la mà de Dolors Canal, la voluntària vilanovina que va recuperar aquesta activitat –dos anys interrompuda- l’estiu passat i que durant molt de temps havia servit de crida solidària a la població de Vilanova del Camí.

 

Aquest diumenge, els membres de l’AEM Anoia comptaran amb la col·laboració de Tatanka i el grup de diables Cabrons de Vilanova que dinamitzaran la matinal amb tallers i activitats infantils, i també amb el suport de la regidoria de Cultura i Esports. Tothom qui vulgui podrà nedar en el carril adequat per aquesta acció solidària i es vendran productes de marxandatge com samarretes, tovalloles, bosses… Els beneficis de la venda, igual com una part dels diners de les entrades, es destinaran també a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) per a la investigació de la malaltia. 

 

 

L’aigua i l’oli barrejats amb el mateix fi

 

Com a novetat aquest any, la firma Kukuxumusu ha dissenyat la imatge del Mulla’t 2014, que té com a protagonistes dues gotes: una d’aigua i una d’oli, que porten per nom Mulla’t i L’Oli. El motiu de la gota d’oli és que aquest any la campanya arriba  també als supermercats. Fins el dia 31 de juliol es pot  trobar als supermercats adherits a la campanya l’oli del Mulla’t: l’OleAurum, elaborat per petits productors catalans sota la marca Olis de Catalunya. Per cada ampolla d’oli que es compri, Olis de Catalunya cedirà un euro a la Fundació Esclerosi Múltiple.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*