Inici Destacats Diumenge, jornada festiva a Vilanova del Camí amb la romeria de la...

Diumenge, jornada festiva a Vilanova del Camí amb la romeria de la Virgen de los Hitos

COMPARTIR

Després de celebrar la setmana passada un sopar en commemoració a la Virgen de los Hitos, la Unión Cultural Extremeña Anoia, celebra aquest diumenge la tradicional Romeria Comarcal. Una jornada de caire festiu que un any més, congregarà al Parc Fluvial de Vilanova del Camí, amics i socis de l’entitat per compartir la devoció a la verge i també una trobada social.

El programa s’iniciarà a les 8 del matí amb un campionat de petanca. A dos quarts de deu, es farà la sortida de la imatge de la verge amb els portadors, des de l’església de Sant Hilari, acompanyats per la Banda de Cornetes i Tambors de Fàtima, i a les 10 h hi haurà l’esmorzar amb xocolata i dolços extremenys.

Tot seguit, cap a les 11 h tindrà lloc una de les activitats més lluïdes: la carrera de cavalls i cintes. I al cap migdia, serà el moment per a la litúrgia i la devoció, amb la missa cantada pel cor de l’entitat i les ofrenes a la verge, seguides de les actuacions del grup de cors i danses “El sentir de una tierra”.

A les dues de la tarda, és previst que comenci l’acte central de la jornada: el dinar campestre de germanor. Més enllà de la sobretaula, cap a les cinc de la tarda, serà el torn de l’actuació de la cantant vilanovina Sheila Grados.

El fi de festa d’aquesta romeria comarcal que compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova del Camí i el Govern d’Extremadura, està programat cap a les 7 de la tarda amb el retorn de la imatge de la verge a l’església.

FER UN COMENTARI

*