La Unión Cultural Extremeña Anoia convida simpatitzants i amics a participar d’una nova jornada gastronòmica emmarcada en la tradicional matança del porc. La festa que s’ha programat per aquest diumenge 16 de febrer, arriba a la seva vint-i-cinquena edició.
El programa de la festa s’obre a les 10:00 h amb un esmorzar contundent amb degustació de migues a l’estil extremeny, cafè amb llet o aiguardent. A partir de les 11.00 h es repartiran entrepans de botifarra i cansalada a la brasa i a les 11:30 h es preveu iniciar el tradicional “llenado” que consisteix en fer l’embotit amb els diferents productes.
El cor de l’entitat, “El sentir de una tierra” amenitzarà la festa a partir de la una del migdia i cap a les dues, es farà la degustació del típic cocido extremeño i de la prueba.
Després de l’àpat, cap a les cinc de la tarda, tindrà lloc una nova actuació musical. L’entitat ha previst servei de “taberna” durant tota la jornada.
Aquest acte compta amb el suport dels ajuntaments de Vilanova del Camí i d’Igualada i del Govern d’Extremadura.