Inici Destacats Diumenge, Festa de la tardor a la Tossa de Montbui

Diumenge, Festa de la tardor a la Tossa de Montbui

COMPARTIR

Aquest pròxim diumenge 29 d’octubre se celebrarà a La Tossa de Montbui la tradicional Festa de la Tardor. Enguany es commemorarà el mil·lenari de la construcció de l’església romànica.

Les activitats començaran a dos quarts d’onze del matí amb el taller “Dibuixa a la Tossa”, una activitat oberta a tothom i que té la col·laboració de @uskpenedes. Cada participant haurà de portar el material per dibuixar i/o pintar en directe (bloc). Aquest taller finalitzarà a la una de la tarda. Totes les persones participants rebran un petit obsequi gràcies a la col·laboració de Staedtler.

A les onze del matí es farà una xocolatada, i a dos quarts de 12 es realitzarà l’homenatge a les parelles que fa 25 o 50 anys que es van casar a La Tossa.

A les 12 del migdia, a l’església, es celebrarà la Missa del Mil·lenari, a càrrec de Mossèn Josep Maria Pujol. I finalitzarà la matinal d’activitats de la Festa de la Tardor amb la inauguració de l’exposició “Insectarium”, de l’artista montbuienc Jordi Martínez Montes.

Aquesta festa tradicional de tardor és organitzada pels membres de la Fundació La Tossa i compta amb la col·laboració del Consorci La Tossa.

FER UN COMENTARI

*