Inici Destacats Diumenge, Festa de la Tardor a La Tossa de Montbui

Diumenge, Festa de la Tardor a La Tossa de Montbui

COMPARTIR

Diumenge es durà a terme una nova edició de la Festa de la Tardor al cim de La Tossa de Montbui. Les activitats començaran a partir dos quarts de 10 del matí, amb una Passejada pel bosc de caire familiar (organitzada per l’entitat GEDEN). A partir de dos quarts d’onze s’organitzarà una xocolatada per als assistents i a continuación tindrà lloc un taller dels sentits organitzat per GEDEN. A les 11.00 del matí es durà a terme una Cantada de l’Schola Cantorum davant del monument al Mestre Just i a partir de les 12 del matí l’ermita de La Tossa acollirà una missa de tardor celebrada per Mossèn Josep Maria Pujol, i amb la participació de l’Schola Cantorum.

A partir de la 1 de la tarda es durà a terme la inauguració de l’exposició de fotografies “La Tossa i altres indrets de l’Anoia”, de Joan Felip i Joan Sala, a la sala d’exposicions del refugi. Aquesta mostra es podrá veure fins el mes de febrer de 2020 tots els diumenges de 10.30 a 13.30 hores i també en els horaris d’atenció de l’Oficina de Turisme.

La festa tradicional de tardor està organitzada per la Fundació La Tossa, i compta amb la col·laboració de l’Schola Cantorum i el patrocini d’Unigrafic.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*