Inici Futbol Diumenge, entrada gratuïta a Les Comes per veure el primer equip del...

Diumenge, entrada gratuïta a Les Comes per veure el primer equip del CF Igualada

COMPARTIR

[Img #20785]Diumenge, 8 de març, el camp de Les Comes torna a obrir-se a la ciutat i als aficionats perquè donin suport al primer equip del CF Igualada i els transmetin un missatge de confiança i suport a la feina que estan fent.

 

Com ja s’ha fet en altres ocasions, hi haurà entrada gratuïta per a tothom en el partit que enfrontarà el CF Igualada amb el CF Amposta, a les 16:30 hores.

 

Malgrat la derrota de l’últim cap de setmana contra el Catllar, segon classificat del grup, els blaus portaven quatre jornades consecutives sense conèixer la derrota. Gràcies al treball constant i entregat de tots els jugadors, l’equip ja ha començat a aixecar el cap, després d’uns mesos complicats, i una victòria diumenge podria permetre’ls sortir de la zona de descens.

 

L’Amposta és per ara l’11è classificat del grup 2 de Primera Catalana, amb 29 punts, mentre que l’CFI Igualada es troba a la posició 15a, amb 22 punts. El fet que siguin dos rivals directes que necessiten sumar punts per assolir posicions més còmodes, fa preveure un partit intens i molt emocionant.

 

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*