Inici Destacats Diumenge, Aplec del Castell Sant Pere de Vilademàger

Diumenge, Aplec del Castell Sant Pere de Vilademàger

COMPARTIR

El pròxim diumenge 28 de maig tindrà lloc l’Aplec del Castell de la Llacuna, el castell de Sant Pere de Vilademàger i com ja és tradicional s’ha programat diverses activitats al voltant de la fortificació.

Els actes d’aquest dia començaran a les 10h amb la Santa Missa a la parròquia de Santa Maria a La Llacuna i a les 12h, a l’església del Castell de Vilademàger. Seguidament i a la mateixa església es presentarà els treballs realitzats, les intervencions i projectes de millora i adequació del Castell i el seu entorn.

A la sortida, tindrà lloc un vermut i una ballada de sardanes a càrrec del quintet de cobla “Terres de Marca”. Mentre, les colles del Ball de Diables de la Llacuna i Geganters i Grallers de la Llacuna aniran preparant l’arrossada popular que començarà al voltant de les 2h del migdia.

El preu del dinar és de 8€ fins el dissabte 27 de maig al migdia i de 10€ el mateix dia de l’Aplec i es poden comprar al Forn Pujó, Bar La Pansa i Spar. Hi Haurà servei de bar (begudes, cava ,cafè, etc.)

Durant tot el matí es podran també comprar el tradicionals tortells.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*