Inici Destacats Dissabte, tercera edició de la nit de tapes Vilashopping

Dissabte, tercera edició de la nit de tapes Vilashopping

COMPARTIR

Una nova edició del Vilashopping Nit de tapes tornarà a congregar comerciants i restauradors vilanovins el pròxim dissabte, 16 de setembre, a la plaça del Mercat. Uns i altres sortiran dels espais físics dels seus establiments per ocupar la plaça, en una nit de festa comercial i gastronòmica. Seran més d’una quinzena els participants, segons el cartell que han tancat des de Promoció Econòmica, per tercer any consecutiu, amb el suport de l’Associació de Comerciants del Mercat de Sant Hilari i Vilanova Comerç. “La veritat és que ha tingut una bona acollida i esperem que els veïns en puguin gaudir força dissabte”, expressa Francisco Palacios, Primer Tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica.

Palacios defineix el Vilashopping com una “oportunitat per als veïns de poder accedir a un conjunt d’ofertes diverses dins un mateix espai com és la plaça del Mercat” i assenyala que el programa està pensat per convidar a participar a tots els públics; infants, adults i també al jovent. Una de les principals finalitats del Vilashopping és contribuir a promocionar el comerç local, “perquè sovint no coneixem prou bé l’oferta de serveis que tenim al nostre propi municipi”, assenyala Palacios.

L’entreteniment començarà a partir de les 5 de la tarda, per als més petits, amb jocs infantils i familiars a càrrec d’Endinsa’t. A partir de dos quarts de sis, és previst que estiguin instal·lades les parades del comerç local que hi participaran en aquesta edició: Sígrid Informàtica, Loteria Vilanova, Kukadas, Gonzalo, Vilavet Veterinaris, CSO Fisioteràpia i Moda i complements J. Pons.

Cap a les vuit del vespre, s’incorporaran les parades gastronòmiques. D’una banda, l’espai de tapes a càrrec dels comerços del Mercat Municipal de Sant Hilari: Cansaladeria i embotits J. Molina, Carnisseria Mari Carmen, Peixos Aurora i el Cafè del Mercat. De l’altra, uns quants bars i restaurants que oferiran, a preus mòdics, elaboracions culinàries en forma de tapa: Los Gemelos, Rostisseria Vilanova, Bar Molina, Flor de té i restaurant Mar i Terra.

Des de l’organització premiaran la Millor Tapa de la nit per mitjà d’un Jurat que estarà representat per l’alcaldessa, Noemí Trucharte, el regidor de Promoció Econòmica, Francisco Palacios, i dos integrants de Vilanova Comerç: el president, Jordi Vilarrubias, i Jose Maria Escalante.

La festa nocturna estarà animada per un triple concert de nous talents vilanovins que començarà a les nou de la nit, amb l’actuació de Carlos Gómez. A partir de les deu, ho farà Rubén Molano, i cap a les onze, també en directe, serà el torn de les versions d’Aroa&Joan. Segons Palacios esperen que el Vilashopping pugui esdevenir també “una bona ocasió per promocionar els nous artistes locals”.

L’únic neguit, ara per ara, és el temps, ja que aquest dijous es preveu una baixada de les temperatures i precipitacions, però en principi no s’han anunciat pluges per dissabte; “tot i així mirarem de tenir alguna alternativa”, afirma Palacios.

FER UN COMENTARI

*