Inici Bàsquet Dissabte, partit decisiu del Monbus CB Igualada

Dissabte, partit decisiu del Monbus CB Igualada

COMPARTIR

L’equip de Jordi Martí, el Monbus CB Igualada, és segon en la classificació de la Lliga EBA. A falta d’un sol partit per acabar la competició, el primer equip masculí ja ha aconseguit el millor resultat de la història del Club Bàsquet Igualada. Si aquest proper dissabte 27 d’abril aconsegueix guanyar al CB Martorell, podrà disputar el play-off d’ascens a la Lliga LEB Plata per primera vegada.

El balanç del Monbus CB Igualada aquesta temporada és de 19 victòries i 6 derrotes, a l’espera d’aquest partit final. Sens dubte que serà un partit molt emocionant i es preveu que dissabte molts aficionats es desplacin fins el pavelló esportiu municipal de Martorell, on, a les 7 de la tarda, tindrà lloc el partit. L’afició haurà estat, sens dubte, una de les grans sorpreses d’aquesta temporada, al mostrar, partit a partit, un gran suport al seu equip.

El club afronta amb optimisme aquesta recta final, fent una valoració molt positiva de la temporada 2018-2019, que ja es pot qualificar de la millor temporada de la història del club. El play-off d’ascens tindrà lloc el cap de setmana del 4 i 5 de maig a la ciutat de Lleida.

Jordi Martí signa la renovació com a entrenador del primer equip masculí

Jordi Martí ha renovat com a entrenador del Monbus CB Igualada. Serà el quart any que aquest tècnic dirigirà el primer equip masculí després d’una temporada que ja es pot qualificar com històrica.

El Sènior Masculí A, a l’espera de saber si disputarà el play-off d’ascens a la lliga LEB plata, ja pot certificar que ha assolit la millor posició en una competició des del naixement del club.

Jordi Martí és diplomat en mestre especialista en Educació Física i compta amb els títols oficials d’entrenador de bàsquet de base i entrenador superior de bàsquet, també és tècnic esportiu superior en bàsquet. Actualment és mestre especialista d’educació física i professor de la Federació Catalana de Bàsquet en cursos de formació.

Jordi Martí ha estat entrenador al CB Olesa, CB Esparreguera, CB Valls i CB Molins entre d’altres.

FER UN COMENTARI

*