Inici Societat Dissabte, nova recollida de residus al riu Anoia

Dissabte, nova recollida de residus al riu Anoia

COMPARTIR

El proper dissabte 27 de febrer a les 11 del matí, Igualada pel clima efectuarà una nova neteja al riu Anoia, aquest cop al gual on comença el parc fluvial de Vilanova del Camí.

Des del col·lectiu lamenten que el riu, el llit i la seva llera continuen bruts perquè les tovalloletes no es desfan per més que ho diguin els qui les fabriquen. Igualada pel Clima recorda que si evitem que arribin al mar, evitem un gran problema per a la fauna i els ecosistemes i també el del riu on hi viu poca fauna però hi és present.

Per assistir a la convocatòria cal portar mascareta -hi ha prou espai per les distàncies-, guants, pinces o alguna cosa per treure-les de la llera del riu, botes d’aigua i cubells per a la recollida. Igualada pel Clima recorda que cada persona assisteix sota la seva pròpia responsabilitat.

Micromecenatge per acabar un mural participatiu

Igualada pel Clima també ha obert una campanya de micromecenatge per finançar l’acabament d’un mural que realitzen entre l’avinguda Gaudí i l’avinguda Balmes d’Igualada. Al mural volen plasmar com «cada dia, cada segon, el sistema devorador de recursos amb el que funciona la nostra societat està destruint i contaminant tota la biosfera. Perilla la creació de milions d’anys d’evolució d’una xarxa de vida planetària que estabilitzava el clima i que va proporcionar a la humanitat les condicions òptimes per evolucionar i desenvolupar la agricultura i tota la ciència moderna».

Les aportacions es poden fer a https://vkm.is/igualadapelclima

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*