Inici Destacats Dissabte, nova Nit de Shopping a Igualada

Dissabte, nova Nit de Shopping a Igualada

COMPARTIR

El proper dissabte, 5 de maig, el comerç igualadí protagonitzarà la setena edició de la Nit de Shopping i la Desfilada de Moda, que enguany coincideix amb la celebració de la fira multisectorial FirAnoia.

Desenes de botigues allargaran el seu horari d’obertura fins a la mitjanit oferint descomptes i promocions, així com altres activitats paral·leles com música, dj’s, degustacions, animació, vi i cava a la fresca, pica-pica, desfilades de moda, dansa, etc… Sota el lema “Ciutat 10”, simbòlicament s’indica el descompte mínim de 10%, o preus de 10 € en productes i serveis amb els que es vol seduir als clients.

En aquesta edició, l’entitat Igualada Comerç intentarà recrear èpoques passades i ambientar les places més cèntriques amb cotxes àntics, música en viu i un decorat floral adient, tot acompanyat amb l’oferta paral·lela de restaurants i bars, als que l’entitat comercial convida a oferir menús i promocions especials.

A més a més, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Igualada, s’oferirà la Visita Nocturna a la “Igualada Medieval”. El lloc de trobada será davant la basílica de Santa María a les 22:00 h. Al final de l’acte, se servirá una copa de cava en aquest acte gratuït.

Desfilada de Moda

Després de l’èxit de l’any passat, la Nit de Shopping incorpora novament una desfilada de moda, amb 12 establiments inscrits. Igualada Comerç ja ha fet assajos amb els més de 40 models inscrits seleccionats en un càsting a través de les xarxes socials

La Desfilada de Moda, amb el títol “Igualada Pret a Porter”, es farà a les 21 hores a la plaça de l’Ajuntament. L’objectiu és fer la presentació de les tendències de moda, imatge i complements de 2018 del comerç local de roba infantil, òptiques, roba interior, maletes, roba i complements per tots els gustos i talles.

Diumenge, festiu d’obertura comercial a Igualada

A més a més, l’endemà, el diumenge, dia 6 de maig, els comerços d’Igualada poden romandre oberts al públic, i d’aquesta manera, ajudar a tothom a trobar el regal adient pel Dia de la Mare, com recorden des d’Igualada Comerç.

FER UN COMENTARI

*