Inici Societat Dissabte, mercat d’oportunitats a Vilanova del Camí

Dissabte, mercat d’oportunitats a Vilanova del Camí

COMPARTIR

[Img #10467]L’Agrupació Cultural i Recreativa de Vilanova del Camí ha organitzat per al proper dissabte 19 d’octubre, un mercat d’oportunitats. Centenars d’articles com roba, sabates, bosses de mà, joguines, llibres… es posaran a la venda a preus simbòlics, a partir d’un euro, amb la finalitat de continuar recaptant diners que ajudin a sufragar les despeses que ha generat la compra d’unes carrosses noves per a la cavalcada de Reis.

El mercat d’oportunitats es farà aquest dissabte, de 9 del matí a 8 del vespre, a Can Papasseit i l’entrada és oberta i gratuïta. Des de la Junta de l’Agrupació Cultural i Recreativa confien en tenir molts visitants al mercat del què en podrà gaudir tota la família. Per això tenen previst instal•lar un castell inflable on la quitxalla podrà jugar mentre els pares compren tranquil•lament.

Jesús Navarro, coordinador de l’esdeveniment, explica que el mercat ha estat possible gràcies a les col•laboracions altruistes de moltes persones que han donat els productes que es posaran a la venda dissabte. Des de la Junta han fet la revisió d’aquest material, n’han fet una selecció i l’han preparat per oferir-lo en les millors condicions. Segons explica Navarro, al mercat d’oportunitats hi trobarem un gran ventall d’articles, majoritàriament de segona mà però en bones condicions, tot i que també podrem trobar peces noves.  

Aquest és el segon mercat d’oportunitats que organitza l’Agrupació. El primer es va fer al maig i el temps, passat per aigua, no va convidar massa a sortir al carrer i participar-hi. Tot i així, l’experiència va ser positiva i per això, l’entitat, ha decidit tornar-la  convocar, aquesta vegada però, a cobert.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*