Inici Destacats Dissabte, jornada de portes obertes de Junts a Igualada

Dissabte, jornada de portes obertes de Junts a Igualada

COMPARTIR

El proper dissabte dia 25 de setembre, Junts realitzarà la seva jornada de portes obertes, a la plaça de Pius XII d’Igualada. Serà un acte a l’aire lliure, presencial i que complirà amb totes les mesures covid vigents.

Els actes i horaris previstos per aquesta jornada són, a les 18:15, benvinguda a càrrec de l’executiva local de Junts Igualada. Tot seguit, a les 18:30, membres de la JNC (Joventut Nacionalista de Catalunya) exposaran el seu projecte polític, de la mà d’Àlvaro Clapés-Saganyoles, secretari general, Ariadna Urroz, presidenta del Consell Nacional i Laia Barberà, Responsable d’Economia, Ocupació i Habitatge.

A les 19.00 h es farà la presentació del llibre “Història d’un Crit” de l’activista Joan Porras, també conegut com a Joan BonaNIT, a càrrec del periodista Josep Ma Solé i Puig.

A les  19.45 h es farà la conferència “Present i futur” a càrrec de l’exconseller Josep Rull i a les 20.15 h, vídeo de cloenda i portes obertes al local de Junts Igualada (carrer Santa Maria, 16). Entre acte i acte, música en directe amenitzarà la jornada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*