Inici Societat Dissabte, jornada de Portes Obertes al Campus Universitari Igualada-UdL

Dissabte, jornada de Portes Obertes al Campus Universitari Igualada-UdL

COMPARTIR

La Universitat de Lleida (UdL) celebra el proper dissabte, 30 d’abril, la Jornada de Portes Obertes al Campus Universitari d’Igualada, enguany en format presencial, on els futurs estudiants universitaris i les seves famílies podran conèixer tota l’oferta formativa de la UdL al campus igualadí per al curs 2022/23. Durant el matí de dissabte s’atendran les famílies que vulguin conèixer les particularitats de les diferents titulacions del campus i visitar les instal·lacions universitàries.

A les 10 del matí es presentaran les titulacions d’Enginyeria i d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE) a l’edifici del Pla de la Massa (avda. Pla de la Massa, 8) i a les 11 h es presentaran les titulacions de l’àmbit de Ciències de la Salut a l’edifici de la Teneria (pç. del Rei, 15) i a les instal·lacions del 4D Health Innovation Simulation Center (passeig Verdaguer, 130), un centre de simulació clínica capdavanter a Europa.

En l’àmbit de les enginyeries, s’informarà específicament sobre el Grau en Enginyeria Informàtica que el curs vinent s’estrenarà al campus igualadí, amb una capacitat de 35 places de nou ingrés. També es presentaran la resta de titulacions tècniques: Enginyeria en Organització Industrial i Logística -que és única a Catalunya en una universitat pública-, Enginyeria Química i el Doble grau en Enginyeria en Organització Industrial i en ADE.

En l’àmbit de Ciències de la Salut s’informarà sobre el Grau en Infermeria, que el curs vinent incrementarà 40 noves places a Igualada, i del Doble Grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia.

Les autoritats acadèmiques de la UdL atendran personalment les persones assistents i respondran totes les consultes relatives als estudis universitaris que es poden cursar al campus. Les persones que vulguin assistir a les sessions informatives cal que facin la inscripció a través de l’enllaç: http://www.portesobertes.udl.cat/ca/.

FER UN COMENTARI

*