Inici Destacats Dissabte, inauguració del nou camp de gespa de Fàtima

Dissabte, inauguració del nou camp de gespa de Fàtima

COMPARTIR

L’Alcalde d’Igualada, Marc Castells, acompanyat de la regidora d’Esports, Patrícia Illa i de l’entrenador del Club de Futbol Fàtima, Francisco Macanaz, han presentat aquest dimecres l’acte inaugural del nou camp de gespa del barri de Fàtima que es realitzarà el proper dissabte 1 d’abril. Marc Castells ha recordat que “aquest renovat equipament dona resposta a la demanda dels club del barri i amplia els espais on practicar esport amb qualitat i comoditat”. L’esport, ha remarcat l’alcalde “és la millora eina de cohesió social que tenim, millora la nostra salut i la nostra qualitat de vida”.

Castells ha recordat que el nou camp de gespa i la millora de l’entorn d’aquest equipament permetran practicar futbol i altres disciplines, com el rugby a tots els igualadins amb millors condicions i repercutint positivament en la competitivitat dels clubs esportius. Abans de cedir la paraula a l’entrenador del F.C. Fàtima Castells ha posat en valor la important obra que s’ha realitzat per tal que aquest camp sigui una realitat “una obra de grans dimensions que ha permès primer de tot estabilitzar el terreny on s’ubicava el camp i que s’ha assegurat amb un entramat de pilones”. Ara ja s’hi ha col·locat la gespa i s’ha reordenat l’entorn. 

En la mateixa línia, Macanaz, ha agraït a l’ajuntament i als membres del club l’esforç que han fet per tal que “aquest camp de gespa sigui una realitat, sumant-hi la feina de tots els ex jugadors i els membres de les anteriors juntes que han cregut en aquest projecte que serà molt important pel barri i pel conjunt d’Igualada. 

Els actes de la inauguració s’iniciaran el dissabte 1 d’abril a les 12h amb la presentació dels equips del Fàtima de la temporada 23/24. Seguirà l’acte inaugural a les 12.30 i un Campionat Social de Penals que es farà a les 13.00.

Igualada Som-hi reivindica haver aconseguit la gespa del Camp de Futbol de Fàtima amb la negociació del Pressupost 

El grup municipal d’Igualada Som-hi ha reivindicat que el projecte del nou camp de gespa a Fàtima el va aconseguir incloure al Pressupost de l’Ajuntament de fa dos anys “tot aprofitant la minoria del govern de Junts i condicionant la tramitació del Pressupost perquè inclogués aquest projecte, entre d’altres”.

El candidat a l’alcaldia Jordi Cuadras afirma que “la instal·lació de gespa representa un abans i un després pel Camp de Futbol de Fàtima i per l’activitat dels clubs de futbol i rugbi de la nostra ciutat. Estem molt contents de veure fet realitat aquest projecte i és un exemple més de la política útil que practiquem a l’Ajuntament tot proposant i fent possible projectes que fan avançar la nostra ciutat. En aquest cas amb un vot d’abstenció perquè era el vot necessari per fer-lo possible. Sense això el Pressupost no hagués pogut tirar endavant i no s’hagués pogut fer el projecte”.

Cuadras explica que “és un projecte que hem entomat des de l’inici del mandat tot recollint la demanda del club del barri i també de la resta de clubs de futbol i de rugbi d’Igualada que reclamaven un nou camp de gespa a la ciutat. El punt culminant de la reclamació va ser al maig del 2021 quan vam visitar el camp amb la direcció del club i vam veure tot de clots que havien sortit al terreny a causa de la inestabilitat del sòl. Un cop vist això i les dificultats que representava per la pràctica del futbol, ens vam plantar i vam demanar, sí o sí, al govern impulsar la instal·lació de gespa artificial a través de la negociació que vam fer per tramitar el Pressupost”. El candidat a l’alcaldia d’Igualada detalla que “han estat dos anys de treball en els quals, malgrat la complexitat del projecte, hem estat apretant perquè el govern de Junts no fes marxa enrere al compromís que havia arribat amb nosaltres i ara veiem els seus fruits. El resultat és magnífic”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*