Inici Societat Dissabte, festa solidària per ajudar l’Àlex

Dissabte, festa solidària per ajudar l’Àlex

COMPARTIR

[Img #10111]L’Associació Nash Alex Sasha, creada el passat abril, per donar a conèixer la història de l’Àlex, un nen amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA), ha organitzat per aquest dissabte 5 d’octubre al recinte firal de Cal Carner, una festa solidària amb música, activitats per a tothom i àpats populars, per a recaptar fons per a que l’Àlex pugui seguir rebent els tractaments necessaris.

L’Àlex és un nen d’11 anys que en fa 5, li van diagnosticar el Trastorn de l’Espectre Autista (TEA). A partir d’aquell moment, la família s’ha dedicat a proporcionar-li una atenció especialitzada que li ha permès desenvolupar les seves capacitats i millorar notablement la seva qualitat de vida.

Però degut a la complicada situació econòmica que viu la família actualment, no li permet assumir els costos dels tractaments, tots ells d’accés privat, els quals mai han estat coberts per la Sanitat Pública, i van decidir impulsar l’Associació Nash Alex Sasha, per donar a conèixer la història de l’Àlex, i per posar [Img #10110]en marxa una sèrie de mecanismes per recaptar fons per a poder seguir mantenint els tractaments terapèutics especialitzats.

Després de l’èxit del festival musical organitzat a laBastida el passat juny i de la creació de les polseres solidàries que es poden adquirir per només 3€ en molts establiments de  Catalunya, l’Associació Nash Alex Sasha ha organitzat per aquest dissabte 5 d’octubre una altra festa solidària, que tindrà lloc a partir de les 11.00h al recinte firal de Cal Carner.

Hi haurà tot un seguit d’activitats infantils, tallers, grups de percussió, animadors infantils, àpats a preus populars i actuacions musicals durant tota la tarda fins a cloure la jornada.

L’entrada costarà 3€ per tot el dia amb l’obsequi de la xapa de l’Àlex, o qui ho prefereixi la pot adquirir anticipadament a Akord’s (c/ Pobla de Claramunt,1 – cantonada Av. Balmes), Hot Blues (c/ Tarragona, 9) o Posa’l Disc (Pl. del Rei, 1), per només 10€ (incloent-hi el dinar) i tota la recaptació que es faci durant el dia, tant amb la venda d’entrades com al servei de bar, anirà destinada a continuar els tractaments que rep l’Àlex pel seu Trastorn de l’Espectre Autista (TEA), i així, pugui seguir tenint una vida feliç i plena.

Horaris d’actuacions i activitats:
11.00h – Inici de la festa.
11.00h a 16.00h – Inflables, tallers infantils i tallers amb els Falcons de Capellades.
12.00h – Petits Diables d’Igualada.
13.00h – MoltaXamba – grup de percussió i batucada –
Petita introducció del Trastorn de l’Espectre Autista (TEA)
14.00h – Dinar Popular.
15.00h – Canta Jocs – animador infantil –
16.00h – Gabby – animador infantil –
17.00h – Protons i Albert Balcells – grup de percussió i batucada – cantant
18.00h – Mata el cuc per un 1€ – berenar amb xocolatada –
18.00h – Pribiz
19.00h – Eko Taym – Pilar Corrons
20.00h – Enric Verdaguer
Petita introducció del Trastorn de l’Espectre Autista (TEA)
21.00h – Sopar Popular.
21.00h – JoKB
22.00h – Ljubliana & The Seawolf
23.00h – Les Tietes Queques

Més informació a la pàgina web: www.nashalexsasha.com i a Facebook.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*