Inici Futbol Dissabte de futbol de Superlliga a Les Comes

Dissabte de futbol de Superlliga a Les Comes

[Img #7935]L’Igualada femení ha mostrat la seva millor versió en els vuitens de final de la Copa Catalunya i està a punt per a rebre dissabte vinent el Levante Las Planas de Superlliga a Les Comes.

L’expedició igualadina viatjava amb només 11 jugadores al sempre difícil camp d’El Prat de Llobregat, però les noies de Santi Ramos i Paco Pablos han respost amb serietat i, des de la primera fins l’última han estat a l’alçada del partit.

Si bé el domini del partit ha correspost gairebé tota l’estona a les de l’Anoia, les locals jugaven refiant-se de l’avantatge de tenir fins a tres davanteres molt ràpides i ofensives, buscant en el contracop sorprendre la defensa i la portera igualadines. No han pogut. Un cop darrera l’altre les noies estaven ben posicionades, les cobertures funcionaven, i les pilotes es treien cap al mig camp que, ajudat per les davanteres, s’anava fiançant i creant ocasions de perill a favor de les igualadines.

D’aquesta manera ha arribat el primer gol, quan en una pujada de la Carla, envia una pilota llarga a la Judit que regateja la portera i amb calma, sense esfereir-se, porta la pilota fins al fons de la xarxa. Amb aquest avantatge s’anava als vestidors.

Els primers minuts de la segona part han estat els que l’Igualada ha patit una mica més. Les pradenques han sortit amb força i el joc s’ha embrutat força en aquesta fase del partit. Les faltes contínues perjudicaven més que no pas ajudaven el joc de tocar de l’Igualada que quan l’ha pogut recuperar, ha tornat a dominar el partit tot i els perillosos contraatacs de les blaves.

La sentència ha arribat a la meitat d’aquesta segona part quan una altra vegada la Carla fa un canvi de joc cap a la dreta, l’Ainoa veu la Judit en bona posició, li passa i l’extrem dreta de l’Igualada encara la porteria per marcar el 0-2.

Els 25 minuts restants han estat durs però les nostres noies han estat en tot moment a l’alçada, no deixant-se provocar, i controlant el “tempo” del partit. Hi ha hagut ocasions per totes dues parts, sobretot quan cap al final l’At. Prat s’ha jugat el tot pel tot avançant totes les línies, però el marcador ja no s’ha mogut.

FITXA TÈCNICA:

C.F. IGUALADA: Noelia García (portera), Elena Alert, Janet Mendoza, Carla Navarro, Esther Soler (defensa), Núria Miquel, Jèssica Pablos, Míriam Solies (centre del camp), Ainoa Carrillo, Judit Pablos, Marina Salanova (davanteres) . Entrenadors: Santi Ramos i Paco Pablos.

AT. PRAT: Ángela Barroso, Laura Villegas, Ana Ruiz, Samanta Lozano, Rut Castellano, Judith Góngora, Laura Jiménez, Míriam Sánchez, Jesica García, Núria Miñarro, Sandra Godoy. Suplents: Marina Sanz. Entrenador: José Luis Dolz

ÀRBITRE: Jesús Martínez Navarro. Assistents: Sergio Armenteros Cano – Moisés Triano López

GOLS: 0-1 Judit (38′), 0-2 Judit (66′)

INCIDÈNCIES: Targetes grogues a Judith Góngora (61′), Carla (70′), Samanta (72′), Jesica García (75′), Elena (80′)

PROPER PARTIT: Dissabte en hora pendent de confirmar, el Levante Las Planas que milita a Superlliga femenina, visitarà l’Igualada a Les Comes. Malgrat que les possibilitats de les igualadines de passar ronda es veuen molt minvades, serà una bona ocasió per veure futbol femení de primer nivell.