Inici Cultura Dissabte, cinquè Dictat en Català a Igualada

Dissabte, cinquè Dictat en Català a Igualada

COMPARTIR

El proper dissabte 22 d’abril tindrà lloc la quarta edició del Dictat en Català a Igualada, organitzat per l’APLEC (Associació Promotora de la Llengua Catalana). L’activitat està oberta a tothom i és gratuïta. Com en les anteriors edicions, s’estableixen dues categories: adults (a partir de 16 anys) i joves (de 12 a 16 anys). Hi haurà premis pels tres primers guanyadors de cada categoria. En la d’adults, una estada d’un cap de setmana per a dues persones en un indret de Catalunya, un lot de llibres i una subscripció durant un any a la revista Llengua Nacional. En la de joves, un val per a tres persones per escalar a l’Ingravita, un lot de llibres i un joc de taula.

El V Dictat en Català es farà a l’Espai Cívic Centre (C/Trinitat, 12) a les 10 h (categoria adults) i a les 11h (categoria joves). Els resultats es faran públics el mateix dissabte a les 13h a l’Espai Cívic Centre i acte seguit, es repartiran els premis. Es comptarà amb l’assistència del regidor de Promoció Cultural i Comerç, Pere Camps.

Hi ha temps fins el 20 d’abril per inscriure’s en la categoria d’adults emplenant aquest formulari. Per inscriure-s’hi en la categoria de joves, cal que l’institut o escola passi una llista a l’APLEC (aplecaplec@gmail.com) amb el nom dels alumnes seleccionats per participar-hi. Es poden consultar les bases a la pàgina web de l’APLEC a l’apartat Notícies.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*