Inici Societat Dissabte, cargolada per la llibertat d’expressió a Vilanova del Camí

Dissabte, cargolada per la llibertat d’expressió a Vilanova del Camí

COMPARTIR

Aquest dissabte 28 d’abril Vilanova del Camí acollirà una cargolada per la llibertat d’expressió a la Plaça del Mercat a partir de les 12h.

Es tracta d’una iniciativa del CDR Igualada-Conca d’Òdena en solidaritat amb els veïns i veïnes multades amb 500 euros per l’Ajuntament de Vilanova del Camí, sancionats sota l’acusació d’haver enganxat cartells del referèndum de l’1-O.

En aquest sentit des del grup de veïnes i veïns multats defensen que més enllà del motiu dels cartells, cal defensar que qualsevol veí pugui expressar les seves idees amb llibertat i sense por de ser multats. Entenen que avui la llibertat d’expressió esdevé un dret fonamental que «corre perill» amb pràctiques com les del govern vilanoví.

El grup de veïns i veïnes conviden a tota la ciutadania a sumar-se a la cargolada com a resposta ciutadana i per tal de fer una jornada alegre de convivència i reivindicació.

Els tiquets es poden adquirir al Casal Popular «El Foment» d’Igualada i a el Bar Londres de Vilanova del Camí al preu de 12 euros pel dinar de Cargols i a 8 euros pel dinar amb Fideuà.

FER UN COMENTARI

*