Inici Política Dissabte, acte central de Som Vallbona-Junts i de Lliures per Europa a...

Dissabte, acte central de Som Vallbona-Junts i de Lliures per Europa a l’Anoia Sud

COMPARTIR

Un vermut popular convoca a la ciutadania anoienca a l’acte central de la candidatura Som Vallbona-JUNTS a les municipals i de la candidatura de Lliures per Europa-Junts per Catalunya a l’Anoia Sud.

El vermut es celebrarà aquest dissabte 18 de maig a les 11:45 a la Plaça de l’Església de Vallbona d’ Anoia. L’acte comptarà amb la presència de:

Pau Ter, número 2 de la candidatura de Som Vallbona. Ter és un conegut activista de Vallbona i Igualada. Membre del Jovent de Vallbona, de l’ADF, dels Gegants Vells d’Igualada i de la Colla Gegantera del Bisbalet d’Igualada. Ara opta a entrar al consistori de Vallbona acompanyant al candidat, Pere Masagué Esteve.

Pere Masagué Esteve és el Candidat a l’Alcaldia de Vallbona per la formació juntaire. Actualment és el tinent d’alcalde de Vallbona i encapçala per primera vegada una llista electoral a l’Ajuntament des d’aquesta experiència de gestió.

Joana Ortega va ser Vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya. Actualment està inhabilitada pel TSJC i el Tribunal de Cuentas li demana un total de 5,2 milions d’euros (junt a l’ex-president Mas i ‘ex-consellera Rigau), tot plegat per organitzar la consulta popular sobre la independència de Catalunya del 9 de novembre del 2014.

Es preveu la presència d’alguna altra personalitat de Junts per Catalunya, encara per confirmar. Des de la candidatura municipalista i des de la candidatura fan una crida a tota la ciutadania de l’Anoia a donar suport a les candidatures de Junts a l’Anoia Sud i al Parlament Europeu, sobretot després de la prohibició a Oriol Junqueras, Carles Puigdemont i Toni Comín de participar al debat de TV3.

FER UN COMENTARI

*