Inici Societat Un dispositiu a les carpes Sunset d’Òdena acaba amb un detingut i...

Un dispositiu a les carpes Sunset d’Òdena acaba amb un detingut i diverses denúncies

COMPARTIR

El passat dissabte 8 de juny es va fer un dispositiu conjunt entre Mossos d’esquadra i la Inspecció de Treball de la Generalitat Catalunya a les carpes Sunset d’Òdena que va acabar amb un detingut i diverses denúncies. L’operatiu es va estendre entre les 23:00 hores i les 4 de la matinada.

La inspecció administrativa a les Carpes Sunset d’Òdena va comportar una denuncia al personal en servei de control d’accessos a l’establiment per diferents infraccions administratives, com exercir les funcions de controlador d’accés sense disposar de la corresponent habilitació, o tenir-la caducada; no portar visible la identificació com a personal de control d’accés i exercir funcions diferents a les pròpies dels controladors d’accés.

Des de  Inspecció de Treball de la Generalitat Catalunya es van detectar diferents infraccions, com la localització de  treballadors sense contracte de treball ni alta en Seguretat Social, treball nocturn de menors i treballadors cobrant prestacions d’atur. Inspecció posarà en coneixement de Fiscalia els fets perquè s’insti la via penal i l’administrativa simultàniament.

Els Mossos van localitzar a l’interior de la discoteca quatre menors de 15 anys que hi tenen prohibit l’accés, per ser menors de 16 anys d’edat. Dos van ser lliurats als seus pares i dos van ser traslladats en ambulància per estar sota els efectes de begudes alcohòliques un i l’altre de drogues.

Durant l’operatiu es va detenir un home per un delicte contra la salut pública, es van obrir tres actes administratius per Tinença de drogues tòxiques, estupefaents o substàncies psicotròpiques, es va imposar una denúncia per Falta de respecte i negativa a identificar-se i una altra per tinença i exhibició d’una arma prohibida (puny americà).

Finalment, durant l’operatiu també es van fer controls de trànsit durant el que es van practicar 7 denúncies per alcoholèmia i 3 per drogues.

A nivell de Mossos hi van estar treballant tant serveis de de la comissaria de l’Anoia com serveis regionals de Manresa. A nivell d’Anoia,  Unitats de Seguretat Ciutadana (USC) i de Trànsit. I a nivell regional,  Policia Administrativa (URPA) i Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*