Inici Destacats La Directora General d’Indústria visita Igualada

La Directora General d’Indústria visita Igualada

COMPARTIR

Núria Betriu, Directora General d’Indústria i Consellera de l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ) de la Generalitat de Catalunya va fer una visita a Igualada el passat 4 de maig.

Betriu es va reunir amb el Rotary Club de la ciutat, oferint una conferència sobre la situació industrial a Catalunya que ens aporta il·lusió en el coneixement, en la creació de nous llocs de treball i en els canvis que la nostre societat tindrà que fer per adaptar-se a les noves tecnologies.

La necessitat de donar resposta amb els llocs de treball d’alta qualificació, està portant a les empreses a buscar enginyers per fer front al seu creixement i actualment es difícil de trobar-los a la Comarca de l’Anoia. Per aquest motiu es necessari que a través de la Universitat es promoguin aquest estudis.

És molt important i necessari per el nostre creixement com a país ampliar tant les comunicacions interiors com les exteriors. Noves infraestructures per el desenvolupament industrial. Manteniment de les infraestructures defectuoses per millorar la competitivitat.

Les inversions estrangeres s’estan incrementant per que som un país en creixement tant amb talent com en aportació de valor. ACCIÓ disposa d’una eina privilegiada per fer possible i ampliar l’abast del seu projecte: la seva xarxa de 39 Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions de Catalunya, en localitzacions estratègiques. Des d’aquestes oficines, ACCIÓ aconsegueix detectar i treure profit de les oportunitats de negoci que sorgeixen globalment, però per a les quals cal una proximitat i un coneixement local expert. Aquesta xarxa, multicultural i multidisciplinària, impulsa la connexió de l’empresa catalana al món.

Visita a Grup Carles

Betriu va visitar també les oficines de la consultora igualadina i va efectuar una reunió amb diferents professionals de l’equip de Grup Carles, en el transcurs de la qual li van poder traslladar les seves inquietuds sobre la situació de la indústria de la comarca de l’Anoia. Per la seva part, Betriu va informar sobre les polítiques de foment de la competitivitat industrial i empresarial en l’àmbit de la innovació i la internacionalització, que es concreten en diversos programes d’ajudes i incentius per a la indústria.

Grup Carles i ACCIÓ, agència de la Generalitat destinada a la promoció econòmica de l’empresa catalana, mantenen un bon nivell de col·laboració en el suport al món empresarial i en la captació d’inversions estrangeres amb destí al nostre país.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*