Inici Destacats La directora general d’Indústria de la Generalitat, protagonista d’un sopar col·loqui del...

La directora general d’Indústria de la Generalitat, protagonista d’un sopar col·loqui del Rotary Club Igualada

COMPARTIR

En el marc dels sopars col·loqui que mensualment realitza el Rotary Club d’Igualada, el passat 21 d’octubre van comptar amb la participació de la directora general d’Indústria de la Generalitat i consellera delegada d’ACCIÓ, Natàlia Mas i Guix, amb qui van conversar sobre la reindustrialització de Catalunya i altres aspectes locals que interessaven als assistents. A l’acte també van assistir, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, regidors i regidores i representants d’entitats com la Unió Empresarial de l’Anoia, Fira d’Igualada i Jove Cambra.

Els assistents van tenir l’oportunitat de traslladar les seves preocupacions i reflexions sobre temes como el polígon de Jorba, la fuga de talent, els nous perfils professionals, la crisi econòmica provocada per la Covid…

En la seva presentació, el president del Rotary Club Igualada, Antoni Font, després d’agrair l’assistència a les autoritats i amics i amigues, va fer una breu explicació de l’acció social de l’entitat, de les obres benèfiques que es duen a terme cada any i sobretot de la lluita contra la polio amb la subvenció de vacunes. L’alcalde Marc Castells, en la seva intervenció, va esmentar algunes de les fites obtingudes a la ciutat, com el futur campus salut. En aquest sentit, Castells va citar la cita de l’escriptor Josep Pla “ fer-se totes les il·lusions possibles”.

La directora d’Indústria de la Generalitat, en la seva exposició que portava com a títol “Temps d’oportunitat per a la reindustrialització de Catalunya”, va explicar algunes de les polítiques que des del seu departament s’estan portant a terme i que són prioritàries com són totes aquelles relacionades amb el canvi climàtic, “un repte gegantí, tenint en compte que en 30 anys estarem en un punt de no retorn”. Mas també va fer referència a les polítiques de sol industrial i a la gestió de l’aigua. La directora es va posar a disposició de l’Anoia, de l’administració i dels empresaris locals, per aconseguir entre tots la reindustrialització i la competitivitat del territori.

FER UN COMENTARI

*