Inici Destacats El diputat Gabriel Rufián presenta els candidats d’ERC a Montbui i Piera

El diputat Gabriel Rufián presenta els candidats d’ERC a Montbui i Piera

COMPARTIR

El passat divendres 1 de febrer, el diputat Gabriel Rufián, acompanyat de la també diputada, l’anoienca Carolina Telechea, va visitar diversos municipis de la comarca, un dels quals Santa Margarida de Montbui, en un acte a La Vinícola, per a presentar la candidata d’Esquerra a aquest municipi, Isabel Guerrero.

Així, més de 150 persones varen poder escoltar els dos diputats, juntament amb l’alcaldable montbuienca. Telechea va obrir l’acte presentant a Guerrero, amb qui va coincidir diversos anys al mateix ajuntament de Santa Margarida de Montbui, i de qui va elogiar la seva forma de treballar, la constància i les seves qualitats humanes.

D’altra banda, Guerrero va agrair a tots els presents que l’acompanyessin en la seva presentació com a candidata, i també va presentar part del seu equip, que l’acompanyarà durant els propers 4 anys. Un equip “jove, renovat i amb ganes de canviar el municipi”, segons han explicat els republicans.

Finalment, Rufián va tancar l’acte, no sense oblidar l’actualitat política catalana, amb un judici imminent cap als presos polítics, i reclamant que tots els republicans defensin la democràcia i els seus drets. L’acte va acabar amb un refrigeri a la mateixa Vinícola, on es va poder conversar distesament amb els diputats.

Rufián presenta l’alcaldable d’ERC a Piera, Jordi Madrid

Els diputats d’ERC va participar també en l’acte de presentació del candidat a l’alcaldia de Piera, Jordi Madrid i Roca, en un acte on van ser convidades entitats, associacions, barris i urbanitzacions de Piera.

El dinar va servir per fomentar el teixit associatiu de la vila compartint un espai on van poder parlar els diferents representants. Va ser una ocasió per compartir diferents punts de vista i emfatitzar en els problemes i inquietuds del poble de cara a les eleccions del maig vinent. Un cop acabat, van tenir l’oportunitat de transmetre dubtes i qüestions sobre temes municipals i nacionals als dos diputats que els van acompanyar.

Des d’ERC exposen que “seguim treballant perquè totes les entitats, associacions, barris i urbanitzacions tinguin veu pròpia, se sentin representades i siguin escoltades a la nostra vila; donant tot el suport possible a la gran tasca que realitzen i animant a tothom a col·laborar-hi”.

Abans, els diputats republicans havien fet una visita oficial a l’Ajuntament de Piera, on van visitar les dependències i van signar en el llibre d’honor de l’Ajuntament, on van fer una especial dedicatòria als presos polítics que el mateix divendres estaven sent traslladats a presons madrilenyes, en les quals romandran fins que finalitzi el judici pel procés independentista.

FER UN COMENTARI

*