Inici Destacats El diputat Gabriel Rufián (ERC) visitarà Piera, Igualada i Montbui

El diputat Gabriel Rufián (ERC) visitarà Piera, Igualada i Montbui

COMPARTIR

Aquest divendres 1 de febrer, el diputat al Congrés Gabriel Rufián visitarà la comarca amb actes als municipis de Piera, Igualada i Santa Margarida de Montbui. Així, al migdia arribarà al municipi pierenc, per a fer visita oficial a l’ajuntament, on serà rebut per l’alcalde Jordi Madrid, i posteriorment, celebrarà un dinar amb diverses entitats veïnals.

A la tarda, Rufián oferirà dos actes oberts, el primer dels quals, a les 18:30h al Casal Cívic Montserrat, d’Igualada, on estarà acompanyat per l’alcaldable d’Esquerra a la ciutat, Enric Conill, i la també diputada al Congrés, Carolina Telechea.

En acabat, el diputat republicà es desplaçarà fins a Santa Margarida de Montbui, on farà l’acte de presentació de la candidata d’Esquerra al municipi per a les eleccions del maig, la montbuienca Isabel Guerrero. L’acte serà obert i tindrà lloc a la sala de La Vinícola, a les 20h. La diputada Carolina Telechea també acompanyarà a Guerrero en la seva presentació com alcaldable.

1 COMENTARI

  1. El tal Rufian, el representant més vergonyós que ha tingut aquest país a Madrid. La mala educació, la vulgaritat i la grolleria són els seus valors. La desgràcia que tenim és que abans als catalans ens representaven persones amb prestigi, educades, selectes i amb un discurs que es feia escoltar fins i tot pels contraris. Ara desgraciadament tenim aquest mercenari del nivell més baix que mai poguéssim haver aspirat.

FER UN COMENTARI

*